Zakelijke taxi in Gorinchem

Wij brengen u altijd op tijd op de plaats van uw bestemming!

Taxi-Privé Gorinchem

Zakelijke taxi

Hebt u zakelijke klanten op bezoek of gaat u zelf naar uw zakenrelaties toe en hebt u comfortabel en verzorgd vervoer nodig? Taxi-Privé uit Gorinchem is de uw partner voor zakelijk vervoer in de Benelux!

Taxi-Privé is als privé-chauffeur gespecialiseerd in zakelijke dienstverlening. Zo kunnen we u of uw klanten brengen en ophalen op de tijd en plaats van uw wens. Hebt u meerdere afspraken? Dan wachten wij op locatie tot u klaar bent om naar uw volgende afspraak te gaan.

Ook als uw klanten opgehaald moeten worden op luchthavens zoals Amsterdam Schiphol Airport, Rotterdam Airport, Den Haag Airport of Eindhoven Airport kunnen wij u van dienst zijn. Uiteraard rijden we ook op Frankfurt Airport en Zaventem Airport. Onze luchthaven taxi/airport taxi en vliegveldservice is speciaal ingericht op flexibele tijden. Wij brengen u of uw klanten direct naar iedere gewenste bestemming in de Benelux.

Met spoed een zakelijke taxi nodig? Bellen is sneller!

Taxi-Privé Gorinchem Airport Service | Gorinchem

Ook voor zakelijke spoedritten Taxi-Privé

Onverwachts of met spoed een taxi nodig?

Alle antwoorden

Veelgestelde vragen

De klantenservice van Taxi-Privé helpt u graag als u vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Wilt u contact met de vervoerder van uw geboekte rit? De contactgegevens van de chauffeur vindt u in de bevestigingsmail.

Taxi-Privé is gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Zo hebben we een taxi met een verzorgde uitstraling waar u comfortabel in kunt zitten.

De chauffeur haalt en brengt u zonder tussentijds te stoppen voor derden. Daarnaast kunnen we u naar de luchthavens in Nederland, België en Duitsland brengen. Liever naar een hotel? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Daarnaast kunt u onze dienstverlening uitbreiden om uw rit extra comfortabel te maken. Hierbij kunt u denken aan een actuele krant, een flesje water of iets te eten.

Taxi-Privé houdt de landelijk vastgestelde tarieven van de overheid aan. Zo weet u altijd wat een taxi kost en krijgt u niet te maken met verborgen kosten achteraf. Vooraf een offerte ontvangen? Dat is zeker een mogelijkheid. Neem contact met ons op via de website om een offerte aan te vragen.

Onze taxi’s zijn geschikt voor 3 à 4 personen. Reist u met bagage zoals koffers? Dan kunt u het beste vooraf contact opnemen, dan vertellen wij u graag wat er mogelijk is.

U kunt iedere dag van de week uw rit bij ons boeken, maar ook voor spoed en last minute ritten kunt u zeker contact opnemen! In de nabije toekomst bijvoorbeeld een taxi naar de luchthaven nodig? Geen probleem. We kijken samen met u naar een oplossing voor uw vervoersvraagstuk en zetten de rit vast.

Voor ritten op dezelfde dag kunt u eenvoudig telefonisch een afspraak maken! Bel naar +3161122449 om een taxi te reserveren.

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Schiphol Amsterdam Airport en Rotterdam The Hague Airport, beide ongeveer een uur rijden van Gorinchem. Andere luchthavens in de Benelux-regio zijn in Duitsland.

Wat andere klanten vinden van Taxi-Privé uit Gorinchem

 

Our Process

Get reliable & affordable cleaning services for your facility with a 100% satisfaction guaranteed!

Cras a elit sit amet leo accumsan volutpat. Suspendisse hendrerit vehicula leo, vel efficitur felis ultrices non. Integer aliquet ullamcorper dolor, quis sollicitudin.

Book Online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc viverra erat orci, ac auctor.

We Clean

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc viverra erat orci, ac auctor.

You Relax

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc viverra erat orci, ac auctor.

Tevreden klanten

Al jaren verzorgen we ritten voor zaken mensen, reizigers, vakantiegangers, feestende jongeren, zieken en oudere en dat doen we met plezier! Lees hier hun ervaringen over onze dienstverlening!

Bel nu