Zakelijke taxi in Gorinchem

Wij brengen u altijd op tijd op de plats van uw bestemming!

Taxi-Privé Gorinchem

Zakelijke taxi

Heeft u zakelijke klanten op bezoek of gaat u zelf naar uw zakenrelaties toe en heeft u comfortabel en verzorgd vervoer nodig? Taxi-Privé uit Gorinchem is de uw partner voor zakelijk vervoer in de Benelux!

Taxi-Privé is als privé chauffeur gespecialiseerd in de zakelijke dienstverlening. Zo kunnen we u of uw klanten brengen en ophalen op de tijd en plaats van uw wens. Heeft u meerdere afspraken? Dan wachten wij op locatie tot u klaar bent om naar uw volgende afspraak te gaan.

Ook als uw klanten opgehaald moeten worden op luchthavens zoals Schiphol Airport, Zaventem Airport, Rotterdam Airport of Frankfurt Airport kunnen wij u van dienst zijn. Onze luchthaven taxi/airport taxi service is speciaal ingericht op flexibele tijden. Wij brengen u of uw klanten direct naar de gewenste bestemming in de Benelux.

Met spoed een zakelijke taxi nodig? Bellen is sneller!

Ook voor zakelijke spoedritten Taxi-Privé

Onverwachts of met spoed een taxi nodig?

Alle antwoorden

Veelgestelde vragen

De klantenservice van Taxi-Privé helpt u graag als u vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Wilt u contact met de vervoerder van uw geboekte rit? De contactgegevens van de chauffeur vindt u in de bevestigingsmail.

Taxi-Privé is gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Zo hebben we een taxi met een verzorgde uitstraling waar u comfortabel in kunt zitten.

De chauffeur haalt en brengt u zonder tussentijds te stoppen voor derden. Daarnaast kunnen we u naar de luchthavens in Nederland, België en Duitsland brengen. Liever naar een hotel? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Daarnaast kunt u onze dienstverlening uitbreiden om uw rit extra comfortabel te maken. Hierbij kunt u denken aan een actuele krant, een flesje water of iets te eten.

Taxi-Privé houdt de landelijk vastgestelde tarieven van de overheid aan. Zo weet u altijd wat een taxi kost en krijgt u niet te maken met verborgen kosten achteraf. Vooraf een offerte ontvangen? Dat is zeker een mogelijkheid. Neem contact met ons op via de website om een offerte aan te vragen.

Onze taxi’s zijn geschikt voor 3 à 4 personen. Reist u met bagage zoals koffers? Dan kunt u het beste vooraf contact opnemen, dan vertellen wij u graag wat er mogelijk is.

U kunt iedere dag van de week uw rit bij ons boeken, maar ook voor spoed en last minute ritten kunt u zeker contact opnemen! In de nabije toekomst bijvoorbeeld een taxi naar de luchthaven nodig? Geen probleem. We kijken samen met u naar een oplossing voor uw vervoersvraagstuk en zetten de rit vast.

Voor ritten op dezelfde dag kunt u eenvoudig telefonisch een afspraak maken! Bel naar +3161122449 om een taxi te reserveren.

Wat andere klanten vinden van Taxi-Privé uit Gorinchem

 • Een zeer aangenaam en betrouwbaar Taxibedrijf dat mij een Top Service gaf.👌🏻👍🏻 Zeker aan te raden!🚕

  thumb M El
  14 september 2020

  Zeer goede taxi service, complimenten!

  thumb Arina Adriaans
  10 augustus 2022

  Taxifahrer war sehr nett und hilfsbereit. Brachte mich zum Autoverleih und wartete mit mir 30min bis jemand vorort war.

  thumb Heiner Berkau
  14 september 2021
 • Gewoon perfecte service! Niets op aan te merken!

  thumb Jan de Gruijter
  17 maart 2022

  Aardige gast, heel snel

  thumb Josef Bootes
  17 april 2022

  Goede service, hard werkende man die hart voor de zaak heeft. Goed bereikbaar en op tijd. Waren alle taxi’s maar zo. Chris

  thumb Chris
  14 september 2020
 • Top taxi

  thumb Kylian De jonge
  14 september 2020

  Super fijne chauffeur en service!!

  thumb Glasnost Rotterdam
  17 april 2022

  Uitstekend

  thumb Larzo Rogis
  17 oktober 2021

Our Process

Get reliable & affordable cleaning services for your facility with a 100% satisfaction guaranteed!

Cras a elit sit amet leo accumsan volutpat. Suspendisse hendrerit vehicula leo, vel efficitur felis ultrices non. Integer aliquet ullamcorper dolor, quis sollicitudin.

Book Online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc viverra erat orci, ac auctor.

We Clean

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc viverra erat orci, ac auctor.

You Relax

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc viverra erat orci, ac auctor.

Tevreden klanten

Al jaren verzorgen we ritten voor zaken mensen, reizigers, vakantiegangers, feestende jongeren, zieken en oudere en dat doen we met plezier! Lees hier hun ervaringen over onze dienstverlening!

Call Now ButtonBel nu