Direct contact

Adresgegevens

Edisonweg 30
4207 HG GORINCHEM

Taxi-Privé Gorinchem

Uw taxi voor privévervoer, zakelijk vervoer, luchthavenvervoer, ziekenhuisvervoer of festivalvervoer in de regio Gorinchem, Dalem, Vuren, Woudrichem, Oudendijk, Sleeuwijk, Werkendam, Boven-Hardinxveld, Hardinxveld-Giessendam, Giessen-Oudekerk, Giessenburg, Schelluinen, Arkel en Spijk.

Taxi-Privé staat bekend om de persoonlijke aanpak en betrouwbaarheid. Of u nou vervoer nodig hebt naar de luchthaven of naar huis moet vanuit een festival of feestje: wij brengen u betrouwbaar en snel van A naar B. Wij rijden u met een glimlach naar elke luchthaven in de Benelux en Duitsland. 

Neem contact op

Reserveer een taxi of stel uw vraag

  Ook voor spoedrittenTaxi-Privé

  Onverwachts of met spoed een taxi nodig?

  Alle antwoorden

  Veelgestelde vragen

  De klantenservice van Taxi-Privé helpt u graag als u vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Wilt u contact met de vervoerder van uw geboekte rit? De contactgegevens van de chauffeur vindt u in de bevestigingsmail.

  Taxi-Privé is gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Zo hebben we een taxi met een verzorgde uitstraling waar u comfortabel in kunt zitten.

  De chauffeur haalt en brengt u zonder tussentijds te stoppen voor derden. Daarnaast kunnen we u naar de luchthavens in Nederland, België en Duitsland brengen. Liever naar een hotel? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Daarnaast kunt u onze dienstverlening uitbreiden om uw rit extra comfortabel te maken. Hierbij kunt u denken aan een actuele krant, een flesje water of iets te eten.

  Taxi-Privé houdt de landelijk vastgestelde tarieven van de overheid aan. Zo weet u altijd wat een taxi kost en krijgt u niet te maken met verborgen kosten achteraf. Vooraf een offerte ontvangen? Dat is zeker een mogelijkheid. Neem contact met ons op via de website om een offerte aan te vragen.

  Onze taxi’s zijn geschikt voor 3 à 4 personen. Reist u met bagage zoals koffers? Dan kunt u het beste vooraf contact opnemen, dan vertellen wij u graag wat er mogelijk is.

  U kunt iedere dag van de week uw rit bij ons boeken, maar ook voor spoed en last minute ritten kunt u zeker contact opnemen! In de nabije toekomst bijvoorbeeld een taxi naar de luchthaven nodig? Geen probleem. We kijken samen met u naar een oplossing voor uw vervoersvraagstuk en zetten de rit vast.

  Voor ritten op dezelfde dag kunt u eenvoudig telefonisch een afspraak maken! Bel naar +3161122449 om een taxi te reserveren.

  De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Schiphol Amsterdam Airport en Rotterdam The Hague Airport, beide ongeveer een uur rijden van Gorinchem. Andere luchthavens in de Benelux-regio zijn in Duitsland.

  Wat andere klanten vinden van Taxi-Privé uit Gorinchem

  • Bijzonder snel ter plaatse en vriendelijke man die netjes rijdt. Aanrader! Wordt m’n vaste taxi als we ooit weer eens uit mogen 🙂

   Jeroen Avatar Jeroen
   14 september 2021

   Uitstekend

   Larzo Rogis Avatar Larzo Rogis
   17 oktober 2021

   Goeie gast sorry voor de thee😂💪🏻

   Werner De haan Avatar Werner De haan
   17 april 2022
  • snel, gezellig en goede prijs

   lars van riel Avatar lars van riel
   14 september 2020

   Netjes op tijd en enorm gezellig tijdens de rit. Blijf hiervan gebruik maken.

   r r Avatar r r
   24 augustus 2022

   Super service, dus een dikke aanrader!

   romy egberts Avatar romy egberts
   14 september 2020
  • Hele leuke rit gehad, snel en vriendelijk!

   Yannick van den Berg Avatar Yannick van den Berg
   3 augustus 2022

   Beste taxi van Gorinchem!

   Alwin Postma Avatar Alwin Postma
   17 juli 2022

   Super fijne chauffeur en service!!

   Glasnost Rotterdam Avatar Glasnost Rotterdam
   17 april 2022

  Call Now ButtonBel nu