Direct contact met Taxi-Privé

Adresgegevens

Edisonweg 30
4207 HG GORINCHEM

KVK-nummer

Taxi-Privé Gorinchem

Uw taxi voor privévervoer, zakelijk vervoer, luchthavenvervoer, Airport-service of persoonlijk vervoer in de regio Gorinchem, Dalem, Vuren, Woudrichem, Oudendijk, Sleeuwijk, Werkendam, Boven-Hardinxveld, Hardinxveld-Giessendam, Giessen-Oudekerk, Giessenburg, Schelluinen, Arkel en Spijk.

Taxi-Privé staat bekend om haar persoonlijke aanpak en betrouwbaarheid. Of u nu taxivervoer nodig hebt van of naar de luchthaven of gewoon naar huis wilt na een lange werkdag of  intensieve vergadering: wij brengen u, veilig en  betrouwbaar op uw bestemming. Bij Taxi-Privé hebt u uw eigen privéchauffeur die u met een glimlach van of naar elke luchthaven in de Benelux en Duitsland brengt. 

Neem contact op

Reserveer een taxi of stel uw vraag

  Aantal personen:

  Ook voor spoedrittenTaxi-Privé

  Onverwachts of met spoed een taxi nodig?

  Alle antwoorden

  Veelgestelde vragen

  De klantenservice van Taxi-Privé helpt u graag als u vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Wilt u contact met de vervoerder van uw geboekte rit? De contactgegevens van de chauffeur vindt u in de bevestigingsmail.

  Taxi-Privé is gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Zo hebben we een taxi met een verzorgde uitstraling waar u comfortabel in kunt zitten.

  De chauffeur haalt en brengt u zonder tussentijds te stoppen voor derden. Daarnaast kunnen we u naar de luchthavens in Nederland, België en Duitsland brengen. Liever naar een hotel? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Daarnaast kunt u onze dienstverlening uitbreiden om uw rit extra comfortabel te maken. Hierbij kunt u denken aan een actuele krant, een flesje water of iets te eten.

  Taxi-Privé houdt de landelijk vastgestelde tarieven van de overheid aan. Zo weet u altijd wat een taxi kost en krijgt u niet te maken met verborgen kosten achteraf. Vooraf een offerte ontvangen? Dat is zeker een mogelijkheid. Neem contact met ons op via de website om een offerte aan te vragen.

  Onze taxi’s zijn geschikt voor 3 à 4 personen. Reist u met bagage zoals koffers? Dan kunt u het beste vooraf contact opnemen, dan vertellen wij u graag wat er mogelijk is.

  U kunt iedere dag van de week uw rit bij ons boeken, maar ook voor spoed en last minute ritten kunt u zeker contact opnemen! In de nabije toekomst bijvoorbeeld een taxi naar de luchthaven nodig? Geen probleem. We kijken samen met u naar een oplossing voor uw vervoersvraagstuk en zetten de rit vast.

  Voor ritten op dezelfde dag kunt u eenvoudig telefonisch een afspraak maken! Bel naar +3161122449 om een taxi te reserveren.

  De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Schiphol Amsterdam Airport en Rotterdam The Hague Airport, beide ongeveer een uur rijden van Gorinchem. Andere luchthavens in de Benelux-regio zijn in Duitsland.

  Wat andere klanten vinden van Taxi-Privé uit Gorinchem

  Call Now ButtonBel nu