Luchthaven taxi van/naar Gorinchem

Wij brengen u altijd op tijd bij de luchthaven!

Taxi-Privé Gorinchem

Luchthaven taxi

Taxi-Privé is gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Onze luchthaven taxi/airport taxi brengt en haalt u vanuit iedere luchthaven in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Onze luchthaven taxi is voor zowel particulieren/gezinnen als voor zakelijke klanten geschikt. Dankzij onze flexibele tijden, jarenlange ervaring en service kunnen we iedere airport rit soepel laten verlopen.

We zorgen er natuurlijk voor dat u op tijd aan komt voor uw vlucht of tijdig wordt opgehaald voor uw vervolgbestemming. Daarnaast kunnen we onze airport ritten indien gewenst voorzien van een krantje, flesje drinken of maaltijd. Hierdoor kunt u op ieder gewenst moment van de dag genieten van onze full-service taxi ritten naar Schiphol, Rotterdam Airport, Zaventem Airport of bijvoorbeeld de luchthaven van Frankfurt. Maar ook ritten naar andere luchthavens zoals Maastricht Aachen Airport, Groningen Airport Eelde of Charleroi Airport zijn voor ons geen enkel probleem.

Ook voor spoedritten naar de luchthaven

Onverwachts of met spoed een taxi nodig?

Alle antwoorden

Veelgestelde vragen

De klantenservice van Taxi-Privé helpt u graag als u vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Wilt u contact met de vervoerder van uw geboekte rit? De contactgegevens van de chauffeur vindt u in de bevestigingsmail.

Taxi-Privé is gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Zo hebben we een taxi met een verzorgde uitstraling waar u comfortabel in kunt zitten.

De chauffeur haalt en brengt u zonder tussentijds te stoppen voor derden. Daarnaast kunnen we u naar de luchthavens in Nederland, België en Duitsland brengen. Liever naar een hotel? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Daarnaast kunt u onze dienstverlening uitbreiden om uw rit extra comfortabel te maken. Hierbij kunt u denken aan een actuele krant, een flesje water of iets te eten.

Taxi-Privé houdt de landelijk vastgestelde tarieven van de overheid aan. Zo weet u altijd wat een taxi kost en krijgt u niet te maken met verborgen kosten achteraf. Vooraf een offerte ontvangen? Dat is zeker een mogelijkheid. Neem contact met ons op via de website om een offerte aan te vragen.

Onze taxi’s zijn geschikt voor 3 à 4 personen. Reist u met bagage zoals koffers? Dan kunt u het beste vooraf contact opnemen, dan vertellen wij u graag wat er mogelijk is.

U kunt iedere dag van de week uw rit bij ons boeken, maar ook voor spoed en last minute ritten kunt u zeker contact opnemen! In de nabije toekomst bijvoorbeeld een taxi naar de luchthaven nodig? Geen probleem. We kijken samen met u naar een oplossing voor uw vervoersvraagstuk en zetten de rit vast.

Voor ritten op dezelfde dag kunt u eenvoudig telefonisch een afspraak maken! Bel naar +3161122449 om een taxi te reserveren.

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Schiphol Amsterdam Airport en Rotterdam The Hague Airport, beide ongeveer een uur rijden van Gorinchem. Andere luchthavens in de Benelux-regio zijn in Duitsland.

Wat andere klanten vinden van Taxi-Privé uit Gorinchem

 • Vriendelijke en eerlijke chauffeur, houd zich aan de afspraak. Volgende keer bellen we weer deze taxi!

  Erwin Wilschut Avatar Erwin Wilschut
  17 maart 2022

  Meerdere malen gebruik gemaakt van de zakelijke taxi dienstverlening van Taxi-Privé.nl. Ik ben altijd op tijd op de plaats van bestemming gekomen en opgehaald. Ook in de nacht ben ik op tijd van a naar b gekomen. Ik kan iedere ondernemer dit bedrijf aanraden! Zowel naar klanten als naar de luchthaven.

  Boss Webdesign Avatar Boss Webdesign
  8 november 2022

  Zhuhai was zo snel bij mij op mij vervolgens wanneer niemand anders dat kan mij naar mijn bestemming te brengen. Echt een topper!

  Tesse Stoop Avatar Tesse Stoop
  17 oktober 2021
 • Dank Taxi-privé voor de positieve ervaring met de Airport Schiphol Service van het bedrijf. Professionele service, goed bereikbaar, een heel vriendelijke fijne chauffeur die flexibel en stipt op tijd was, een keurige auto. Zorgeloos kon ik naar en van Schiphol. Een aanrader als je een taxi nodig hebt!

  Juul B Avatar Juul B
  8 juli 2023

  snel, gezellig en goede prijs

  lars van riel Avatar lars van riel
  14 september 2020

  Erg vriendelijke chauffeur, die een zeer goede service heeft geboden. Zonder probleem en zonder extra kosten in rekening te brengen, heeft hij zelfs nog een extra dienst geleverd. Ook is de auto erg comfortabel en ziet er zeer netjes uit. Zeker een aanrader dus!

  Donna Avatar Donna
  8 juni 2023
 • Just in time. Easily accessible. Clean car. Friendly.

  hendri vermeer Avatar hendri vermeer
  8 januari 2023

  Hele vriendelijke chauffeur en netjes op tijd stond hij al klaar. Gezellig gekletst onderweg en zelfs wat leuke dingen verteld over Gorinchem.

  Julia Oort Avatar Julia Oort
  14 september 2020

  Net een rit richting Frankrijk gemaakt… 6 uur rijden maar geen moment vervelend… zeer professionele en gezellig chauffeur met een luxe auto!

  D. Vs Avatar D. Vs
  17 mei 2022

Our Process

Get reliable & affordable cleaning services for your facility with a 100% satisfaction guaranteed!

Cras a elit sit amet leo accumsan volutpat. Suspendisse hendrerit vehicula leo, vel efficitur felis ultrices non. Integer aliquet ullamcorper dolor, quis sollicitudin.

Book Online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc viverra erat orci, ac auctor.

We Clean

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc viverra erat orci, ac auctor.

You Relax

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc viverra erat orci, ac auctor.

Call Now ButtonBel nu