Over Taxi-Privé

Wij brengen u altijd op tijd op de plaats van uw bestemming!

Taxi-Privé Gorinchem

Over ons

Met Taxi-Privé bent u verzekerd van een veilige en voorspoedige reis naar iedere locatie in Nederland en België! Gaat u op reis en heeft u een luchthaven taxi nodig naar Schiphol, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport? Dan kunt u op dit Gorinchemse taxibedrijf zeker rekenen!

We doen er alles aan om te zorgen dat u en uw bagage tijdig aan komen. Als erkend taxibedrijf voldoen wij aan alle certificeringen en reist u altijd met uw eigen privé chauffeur. Zo heeft u direct contact en dat zorgt voor transparante communicatie en korte lijnen.

Taxi in Gorinchem reserveren?

Heeft u direct een taxi nodig? Dan kunt u gemakkelijk uw taxi reservering doorgeven via WhatsApp, maar u kunt natuurlijk ook gewoon bellen! Heeft u een taxi nodig op een later moment? Maak dan gebruik van ons taxi reserveringsformulier! U kunt gemakkelijk aangeven voor welke datum en tijd uw aanvraag is. Daarnaast kunt u al aangeven wat uw ophaallocatie, bestemming en het aantal personen is. Doorgaans ontvangt u binnen een uur een reactie op uw aanvraag. Zo weet u precies wat de kosten zijn en kunt u gemakkelijk de taxirit bevestigen.

Taxi-Privé-014

Ook voor spoedrittenTaxi-Privé uit Gorinchem

Onverwachts of met spoed een taxi nodig?

Alle antwoorden

Veelgestelde vragen

De klantenservice van Taxi-Privé helpt u graag als u vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Wilt u contact met de vervoerder van uw geboekte rit? De contactgegevens van de chauffeur vindt u in de bevestigingsmail.

Taxi-Privé is gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Zo hebben we een taxi met een verzorgde uitstraling waar u comfortabel in kunt zitten.

De chauffeur haalt en brengt u zonder tussentijds te stoppen voor derden. Daarnaast kunnen we u naar de luchthavens in Nederland, België en Duitsland brengen. Liever naar een hotel? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Daarnaast kunt u onze dienstverlening uitbreiden om uw rit extra comfortabel te maken. Hierbij kunt u denken aan een actuele krant, een flesje water of iets te eten.

Taxi-Privé houdt de landelijk vastgestelde tarieven van de overheid aan. Zo weet u altijd wat een taxi kost en krijgt u niet te maken met verborgen kosten achteraf. Vooraf een offerte ontvangen? Dat is zeker een mogelijkheid. Neem contact met ons op via de website om een offerte aan te vragen.

Onze taxi’s zijn geschikt voor 3 à 4 personen. Reist u met bagage zoals koffers? Dan kunt u het beste vooraf contact opnemen, dan vertellen wij u graag wat er mogelijk is.

U kunt iedere dag van de week uw rit bij ons boeken, maar ook voor spoed en last minute ritten kunt u zeker contact opnemen! In de nabije toekomst bijvoorbeeld een taxi naar de luchthaven nodig? Geen probleem. We kijken samen met u naar een oplossing voor uw vervoersvraagstuk en zetten de rit vast.

Voor ritten op dezelfde dag kunt u eenvoudig telefonisch een afspraak maken! Bel naar +3161122449 om een taxi te reserveren.

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Schiphol Amsterdam Airport en Rotterdam The Hague Airport, beide ongeveer een uur rijden van Gorinchem. Andere luchthavens in de Benelux-regio zijn in Duitsland.

Wat andere klanten vinden van Taxi-Privé uit Gorinchem

 • Friendly and professional. 10/10.

  Relu Agache Avatar Relu Agache
  14 september 2020

  Super goeie service, super snel bij je en onwijs vriendelijk chauffeur! Zeker een aanrader dus! 🙂

  Esther van der Valk Avatar Esther van der Valk
  2 oktober 2022

  Top service! netjes op tijd en heel vriendelijk Ik belde voor een rit binnen 10 minuten stond die al klaar in een schone auto, nette onderhouden auto. De chauffeur was er aangenaam we hebben een leuk praatje gehouden er gezellig. Een aanrader!!

  azii khedri Avatar azii khedri
  14 september 2020
 • Op tijd, vriendelijk en goede service!

  Rob Van Der Loo Avatar Rob Van Der Loo
  14 september 2020

  Beste taxi van Gorinchem!

  Alwin Postma Avatar Alwin Postma
  17 juli 2022

  Hele vriendelijke chauffeur en netjes op tijd stond hij al klaar. Gezellig gekletst onderweg en zelfs wat leuke dingen verteld over Gorinchem.

  Julia Oort Avatar Julia Oort
  14 september 2020
 • Fijne taxi. Keurige chaufeur. Netjes optijd. Een aanrader

  Ineke Vink Avatar Ineke Vink
  29 september 2022

  Zhuhai was zo snel bij mij op mij vervolgens wanneer niemand anders dat kan mij naar mijn bestemming te brengen. Echt een topper!

  Tesse Stoop Avatar Tesse Stoop
  17 oktober 2021

  Taxi waited during my meeting. And I was positively surprised because of that. And Also with the price.

  Harm van Delen Avatar Harm van Delen
  17 augustus 2021

Call Now ButtonBel nu