Over Taxi-Privé

Wij brengen u altijd op tijd op de plaats van uw bestemming!

Taxi-Privé Gorinchem

Over ons

Met Taxi-Privé bent u verzekerd van een veilige en voorspoedige reis naar iedere locatie in Nederland en België! Gaat u op reis en heeft u een luchthaven taxi nodig naar Schiphol, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport? Dan kunt u op dit Gorinchemse taxibedrijf zeker rekenen!

We doen er alles aan om te zorgen dat u en uw bagage tijdig aan komen. Als erkend taxibedrijf voldoen wij aan alle certificeringen en reist u altijd met uw eigen privé chauffeur. Zo heeft u direct contact en dat zorgt voor transparante communicatie en korte lijnen.

Taxi in Gorinchem reserveren?

Heeft u direct een taxi nodig? Dan kunt u gemakkelijk uw taxi reservering doorgeven via WhatsApp, maar u kunt natuurlijk ook gewoon bellen! Heeft u een taxi nodig op een later moment? Maak dan gebruik van ons taxi reserveringsformulier! U kunt gemakkelijk aangeven voor welke datum en tijd uw aanvraag is. Daarnaast kunt u al aangeven wat uw ophaallocatie, bestemming en het aantal personen is. Doorgaans ontvangt u binnen een uur een reactie op uw aanvraag. Zo weet u precies wat de kosten zijn en kunt u gemakkelijk de taxirit bevestigen.

taxi-privé gorinchem
PHOTO-2022-08-16-18-23-05
hotel taxi gorinchem
taxi-privé gorinchem
luchthaven taxi gorinchem
luchthaven taxi gorinchem

Ook voor spoedrittenTaxi-Privé uit Gorinchem

Onverwachts of met spoed een taxi nodig?

Alle antwoorden

Veelgestelde vragen

De klantenservice van Taxi-Privé helpt u graag als u vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Wilt u contact met de vervoerder van uw geboekte rit? De contactgegevens van de chauffeur vindt u in de bevestigingsmail.

Taxi-Privé is gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Zo hebben we een taxi met een verzorgde uitstraling waar u comfortabel in kunt zitten.

De chauffeur haalt en brengt u zonder tussentijds te stoppen voor derden. Daarnaast kunnen we u naar de luchthavens in Nederland, België en Duitsland brengen. Liever naar een hotel? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Daarnaast kunt u onze dienstverlening uitbreiden om uw rit extra comfortabel te maken. Hierbij kunt u denken aan een actuele krant, een flesje water of iets te eten.

Taxi-Privé houdt de landelijk vastgestelde tarieven van de overheid aan. Zo weet u altijd wat een taxi kost en krijgt u niet te maken met verborgen kosten achteraf. Vooraf een offerte ontvangen? Dat is zeker een mogelijkheid. Neem contact met ons op via de website om een offerte aan te vragen.

Onze taxi’s zijn geschikt voor 3 à 4 personen. Reist u met bagage zoals koffers? Dan kunt u het beste vooraf contact opnemen, dan vertellen wij u graag wat er mogelijk is.

U kunt iedere dag van de week uw rit bij ons boeken, maar ook voor spoed en last minute ritten kunt u zeker contact opnemen! In de nabije toekomst bijvoorbeeld een taxi naar de luchthaven nodig? Geen probleem. We kijken samen met u naar een oplossing voor uw vervoersvraagstuk en zetten de rit vast.

Voor ritten op dezelfde dag kunt u eenvoudig telefonisch een afspraak maken! Bel naar +3161122449 om een taxi te reserveren.

Wat andere klanten vinden van Taxi-Privé uit Gorinchem

 • snel, gezellig en goede prijs

  thumb lars van riel
  14 september 2020

  Super en snel . Dank je .

  thumb G.E. van Laar
  14 september 2020

  Hele nette meneer, erg sociaal en voor dat je het weet ben je thuis😉 Zeker een aanrader! Prijs/kwaliteit verhouding ook zeer goed! Niks op aan te merken!

  thumb Teun Keijser
  17 maart 2022
 • Professioneel en een aardige gozer. Top chauffeur 👍👍

  thumb Haci Yucel
  17 augustus 2021

  Fijne taxi. Keurige chaufeur. Netjes optijd. Een aanrader

  thumb Ineke Vink
  29 september 2022

  Zhuhai was zo snel bij mij op mij vervolgens wanneer niemand anders dat kan mij naar mijn bestemming te brengen. Echt een topper!

  thumb Tesse Stoop
  17 oktober 2021
 • Correct, snel, behulpzaam.

  thumb Eric Alink
  14 september 2020

  Friendly and professional. 10/10.

  thumb Relu Agache
  14 september 2020

  Taxi waited during my meeting. And I was positively surprised because of that. And Also with the price.

  thumb Harm van Delen
  17 augustus 2021

Call Now ButtonBel nu