Altijd een Privé Taxi

Over Taxi Privé

Bij Taxi-Privé houden we van persoonlijk contact. Onze diensten worden weleens vergeleken met die van een privé-chauffeur. In principe zijn we dat eigenlijk ook een beetje. Zodra u in onze taxi stapt, zult u ervaren dat wij u als VIP behandelen. Wij zijn blij met u als klant, u met uw eigen ‘privé-chauffeur’.
Wat statistieken

Over Gorinchems Taxibedrijf; Taxi-Privé.nl

Met Taxi-Prive.nl bent u verzekerd van een veilige en voorspoedige reis naar iedere locatie in Nederland en België! Gaat u op reis en heeft u een luchthaven taxi nodig naar Schiphol, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport? Dan kunt u op dit Gorinchems taxibedrijf zeker rekenen! We doen er alles aan om te zorgen dat u en uw bagage tijdig aan komen. Als erkend taxibedrijf voldoen wij aan alle certificeringen en reist u altijd met uw eigen privé chauffeur. Zo heeft u direct contact en dat zorgt voor transparante communicatie en korte lijnen.

Taxi in Gorinchem reserveren?

Heeft u direct een taxi nodig? Dan kunt u gemakkelijk uw taxi reservering doorgeven per Whatsapp, maar u kunt natuurlijk ook gewoon bellen! Heeft u een taxi nodig op een later moment? Maak dan gebruik van ons taxi reserveringsformulier! U kunt gemakkelijk aangeven voor welke datum en tijd uw aanvraag is. Daarnaast kunt u al aangeven wat uw ophaal locatie, bestemming en het aantal personen is. Doorgaans ontvangt u binnen een uur een reactie op uw taxi aanvraag. Zo weet u precies wat de kosten zijn en kunt u gemakkelijk de taxirit bevestigen.

20+

Werkervaring als taxi

Als chauffeur heb ik meer dan 20 jaar werkervaring. Van luchthaven taxi tot zakelijke en/of VIP ritten.

500+

Jaarlijks tevreden klanten

Ieder jaar doe ik diverse ritten per dag en dat 7 dagen in de week. De relatie die ik met de klant opbouw is onbetaalbaar.

3+

Zelfstandig ondernemer

Ik werk nu al 3 jaar als zelfstandig ondernemer voor mijn bedrijf Taxi-Privé en dat met veel voldoening.

There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work, and learning from failure.

Moos Bellos

Hotel taxi we brengen u naar iedere hotel in Nederland en België
Lokaal taxibedrijf Taxi-Privé.nl in Gorinchem en omgeving
Gorinhemse taxi luchthavenvervoer en luchthaven taxi

Ik wil direct een taxi reserveren!

Direct een taxi nodig? Taxi-Prive.nl zorgt dat u direct wordt voorzien van een taxi met privé chauffeur!
  • Reserveer direct een Taxi per whatsapp