AMS Schiphol taxi

Boek eenvoudig uw Schiphol taxi

Of bel naar +31 6 11 22 44 99

Taxi-Privé Direct
van en naar Schiphol

365 Klanten beoordelen mij met
5/5

Neem contact op +31 6 11 22 44 99

Scherpe tarieven

Tot 30% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Gorinchem schiphol nodig?

Met Taxi-Privé gaat u zorgeloos naar iedere luchthaven in Nederland en België vanuit Gorinchem. Zo kunt u genieten van uw reis zonder dat u zich druk hoef te maken over hoe uw taxirit op tijd aan komt bij de luchthaven. Als Taxi Gorinchem zorg ik er voor dat u op tijd tegen de beste prijs wordt opgehaald in iedere locatie in Nederland en veilig aankomt op plaats van bestemming. Of u nu een taxirit nodig heeft van uit Gorinchem naar Amsterdam Schiphol Airport of opgehaald wilt worden voor taxirit naar Gorinchem? Taxi-Privé staat voor u klaar! 

Veelgestelde vragen

De kosten voor een taxi rit naar of van Schiphol verschillen natuurlijk per adres. In veel gevallen is het mogelijk om een vaste prijs afspraak te maken. Zo weet u precies wat het u gaat kosten. Bent u benieuwd of wilt u een taxi reserveren? Neem contact met mij op en ik zorg dat u voor de beste prijs van of naar de luchthaven wordt vervoerd.

Hoe lang u van tevoren op een luchthaven aanwezig moet zijn, verschilt per vlucht en wat uw eindbestemming is. Bij Taxi-Privé adviseren we om minimaal twee uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig te zijn. Tijdens de drukkere vakantieperiodes kan dit op Schiphol oplopen tot drie uur van tevoren. Voor de zekerheid kun je dit het beste bij de luchtvaartmaatschappij van je vlucht controleren.

Doordat het op de meeste luchthavens dusdanig druk is is het handig om De ervaring heeft ons geleerd dat het handig is om hierin flexibel te zijn. Wij adviseren daarom om na landing even de chauffeur te bellen wanneer en waar je afspreekt. Het telefoonnummer van je vervoerder ontvang je na de boeking per e-mail.

Populaire luchthaven ritten

Hoe andere Taxi-Privé beoordelen

 • Hele leuke rit gehad, snel en vriendelijk!

  Yannick van den Berg Avatar Yannick van den Berg
  3 augustus 2022

  Prettige en hele leuke taxi chauffeur die flexibel is en maatwerk levert!

  Stephan Ernst Avatar Stephan Ernst
  14 september 2020

  Just in time. Easily accessible. Clean car. Friendly.

  hendri vermeer Avatar hendri vermeer
  8 januari 2023
 • Correct, snel, behulpzaam.

  Eric Alink Avatar Eric Alink
  14 september 2020

  Bijzonder snel ter plaatse en vriendelijke man die netjes rijdt. Aanrader! Wordt m’n vaste taxi als we ooit weer eens uit mogen 🙂

  Jeroen Avatar Jeroen
  14 september 2021

  Goeie gast sorry voor de thee😂💪🏻

  Werner De haan Avatar Werner De haan
  17 april 2022
 • Ik heb 2 maanden lang 2x of 3x per week gebruik gemaakt van deze taxi, en hij was elke keer op tijd. Zeer goede service!

  Pim van Duuren Avatar Pim van Duuren
  14 september 2021

  Top service! netjes op tijd en heel vriendelijk Ik belde voor een rit binnen 10 minuten stond die al klaar in een schone auto, nette onderhouden auto. De chauffeur was er aangenaam we hebben een leuk praatje gehouden er gezellig. Een aanrader!!

  azii khedri Avatar azii khedri
  14 september 2020

  Very nice sir, very social and before you know it you’ll be home 😉 Highly recommended! Price/quality ratio also very good! Nothing to note!

  Teun Keijser Avatar Teun Keijser
  8 augustus 2022

Bel nu