Luchthaven

Boek eenvoudig uw luchthaven taxi

Taxi-Privé Direct
naar iedere luchthaven

365 Klanten beoordelen mij met
5/5

Neem contact op +31 6 11 22 44 99

Scherpe tarieven

Tot 15% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Direct een taxi van of naar
iedere luchthaven in Nederland

Ga zorgeloos naar iedere luchthaven in Nederland en België. Zo kunt u genieten van uw reis zonder dat u zich druk hoef te maken over hoe u op tijd aan komt bij de luchthaven. Als privé chauffeur zorg ik er voor dat u op tijd tegen de beste prijs wordt opgehaald in iedere locatie in Nederland en veilig aankomt op plaats van bestemming. Of u nu naar Amsterdam Schiphol Airport gaat of opgehaald wilt worden op Rotterdam Airport en of Maastricht Airport. Taxi-Privé staat voor u klaar! 

Veelgestelde vragen

De kosten voor een taxi rit naar of van Schiphol verschillen natuurlijk per adres. In veel gevallen is het mogelijk om een vaste prijs afspraak te maken. Zo weet u precies wat het u gaat kosten. Bent u benieuwd of wilt u een taxi reserveren? Neem contact met mij op en ik zorg dat u voor de beste prijs van of naar de luchthaven wordt vervoerd.

Hoe lang u van tevoren op een luchthaven aanwezig moet zijn, verschilt per vlucht en wat uw eindbestemming is. Bij Taxi-Privé adviseren we om minimaal twee uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig te zijn. Tijdens de drukkere vakantieperiodes kan dit op Schiphol oplopen tot drie uur van tevoren. Voor de zekerheid kun je dit het beste bij de luchtvaartmaatschappij van je vlucht controleren.

Doordat het op de meeste luchthavens dusdanig druk is is het handig om De ervaring heeft ons geleerd dat het handig is om hierin flexibel te zijn. Wij adviseren daarom om na landing even de chauffeur te bellen wanneer en waar je afspreekt. Het telefoonnummer van je vervoerder ontvang je na de boeking per e-mail.

Populaire luchthaven ritten

Hoe andere Taxi-Privé beoordelen

 • Perfecte service,goed uitgeruste auto en vriendelijke en beleefde chauffeurs en dit allemaal voor een democratische prijs. Vakwerk

  thumb Kristof Heylen
  29 september 2022

  Gewoon perfecte service! Niets op aan te merken!

  thumb Jan de Gruijter
  17 maart 2022

  snel, gezellig en goede prijs

  thumb lars van riel
  14 september 2020
 • Uitstekend

  thumb Larzo Rogis
  17 oktober 2021

  Beste taxi van Gorinchem!

  thumb Alwin Postma
  17 juli 2022

  Top taxi. 5 uur vanuit Frankrij, erg gezellig.

  thumb Lars Ter Beek
  17 mei 2022
 • Net een rit richting Frankrijk gemaakt… 6 uur rijden maar geen moment vervelend… zeer professionele en gezellig chauffeur met een luxe auto!

  thumb D. Vs
  17 mei 2022

  Zhuhai was zo snel bij mij op mij vervolgens wanneer niemand anders dat kan mij naar mijn bestemming te brengen. Echt een topper!

  thumb Tesse Stoop
  17 oktober 2021

  Fijne chauffeur! Vlotte rit.

  thumb Anne Temmerman
  14 september 2020

Call Now ButtonBel nu