Taxi Gorinchem

Boek eenvoudig uw regio taxi

Taxi-Privé
Direct een taxi naar Beatrix Ziekenhuis Gorinchem

365 Klanten beoordelen mij met
5/5

Neem contact op +31 6 11 22 44 99

Scherpe tarieven

Tot 15% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Direct een taxi naar Beatrix ziekenhuis in Gorinchem

Als u naar het Beatrix ziekenhuis moet is dat al vervelend genoeg! Wij van Taxi-Privé begrijpen dat als geen ander en daarom kunnen wij uw in zaken zoals vervoer en/of familie bezoek ontzorgen! 

Tax-Privé is een Gorinchemse taxi-centrale die gespecialiseerd is in het privé vervoer van en naar plaatsen in de regio en ver daarbuiten! Een rit vanaf bijvoorbeeld Gorinchem, Sleeuwijk, Hardinxveld of Vuren naar het Beatrix ziekenhuis is dan ook geen probleem!

Wij kunnen u tegen betaling voorzien van aanvullende behoefte zoals een krantje, flesje water of bijvoorbeeld een bosje bloemen. Zo komt u nooit met lege handen aan bij uw ziekenbezoek. Bij Taxi-Privé Gorinchem krijgt u altijd een privé chauffeur waardoor u direct door rijdt naar de plaats van bestemming en dat is wel zo prettig.

Alle antwoorden

Veel gestelde vragen

De klantenservice van taxi-privé helpt u graag als u vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Wilt u contact met de vervoerder van je geboekte rit? De contactgegevens van de chauffeur vind u in de bevestigingsmail.

Tax-privé .nl is gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Zo hebben we een taxi met een verzorgde uitstraling waar u comfortabel kunt zitten.

Onze privé chauffeur haalt en brengt u zonder tussentijds te stoppen voor derden. Daarnaast kunnen we u ook naar de luchthavens in Nederland, België en Duitsland brengen. Liever naar een hotel? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Daarnaast kunt u onze dienstverlening uitbreiden om uw rit extra comfortabel te maken. Hierbij kunt u denken aan een actuele krant, flesje water of iets te eten.

Taxi-Privé houdt de landelijke gestelde tarieven van de overheid aan. Zo weet u altijd wat een taxi kost en zit u niet met verborgen kosten achteraf. Liever vooraf een offerte? Dat is zeker een mogelijkheid. Neem contact op met ons via de website.

Onze taxi’s zijn geschikt voor 3 a 4 personen. Reist u met bagage zoals koffers dan kunt u het beste vooraf contact opnemen voor de mogelijkheden.

U kunt iedere dag van de week uw rit bij ons boeken, maar ook voor spoed en last minute ritten kunt u zeker contact opnemen! We kijken samen met u naar een oplossing voor een vervoersvraagstuk!

Voor ritten van dezelfde dag kunt u telefonisch een afspraak maken! Bel naar +3161122449 een taxi te reserveren.

Ook voor spoedrittenTax-Privé

Onverwachts of met spoed een taxi nodig?

Call Now ButtonBel nu