Diensten van Taxi-Privé

Wij brengen u altijd op tijd op de plaats van uw bestemming!

Altijd een taxi in en rond Gorinchem

Onze dienstverlening

Taxi-Privé biedt verschillende taxi diensten. Onze dienstverlening gaat verder dan korte ritjes in en rond Gorinchem. Zo zijn wij in te zetten als zakelijke taxi en luchthaven taxi of brengen en halen we u naar/van het ziekenhuis of een feestje. Spoed of geen spoed, wij staan voor u klaar. Neem contact op voor alle taxi diensten die wij aanbieden.

Ook voor spoedrittenTaxi-Privé uit Gorinchem

Onverwachts of met spoed een taxi nodig?

Alle antwoorden

Veelgestelde vragen

De klantenservice van Taxi-Privé helpt u graag als u vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Wilt u contact met de vervoerder van uw geboekte rit? De contactgegevens van de chauffeur vindt u in de bevestigingsmail.

Taxi-Privé is gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Zo hebben we een taxi met een verzorgde uitstraling waar u comfortabel in kunt zitten.

De chauffeur haalt en brengt u zonder tussentijds te stoppen voor derden. Daarnaast kunnen we u naar de luchthavens in Nederland, België en Duitsland brengen. Liever naar een hotel? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Daarnaast kunt u onze dienstverlening uitbreiden om uw rit extra comfortabel te maken. Hierbij kunt u denken aan een actuele krant, een flesje water of iets te eten.

Taxi-Privé houdt de landelijk vastgestelde tarieven van de overheid aan. Zo weet u altijd wat een taxi kost en krijgt u niet te maken met verborgen kosten achteraf. Vooraf een offerte ontvangen? Dat is zeker een mogelijkheid. Neem contact met ons op via de website om een offerte aan te vragen.

Onze taxi’s zijn geschikt voor 3 à 4 personen. Reist u met bagage zoals koffers? Dan kunt u het beste vooraf contact opnemen, dan vertellen wij u graag wat er mogelijk is.

U kunt iedere dag van de week uw rit bij ons boeken, maar ook voor spoed en last minute ritten kunt u zeker contact opnemen! In de nabije toekomst bijvoorbeeld een taxi naar de luchthaven nodig? Geen probleem. We kijken samen met u naar een oplossing voor uw vervoersvraagstuk en zetten de rit vast.

Voor ritten op dezelfde dag kunt u eenvoudig telefonisch een afspraak maken! Bel naar +3161122449 om een taxi te reserveren.

Wat andere klanten vinden van Taxi-Privé uit Gorinchem

 • verry good!Total confort!

  Silviu Dursina Avatar Silviu Dursina
  8 januari 2023

  Professioneel en een aardige gozer. Top chauffeur 👍👍

  Haci Yucel Avatar Haci Yucel
  17 augustus 2021

  Prettige en hele leuke taxi chauffeur die flexibel is en maatwerk levert!

  Stephan Ernst Avatar Stephan Ernst
  14 september 2020
 • Super fijne chauffeur en service!!

  Thijs Manna Murda Avatar Thijs Manna Murda
  8 augustus 2022

  Net een rit richting Frankrijk gemaakt… 6 uur rijden maar geen moment vervelend… zeer professionele en gezellig chauffeur met een luxe auto!

  D. Vs Avatar D. Vs
  17 mei 2022

  Very nice driver pick up and drop off very much a gentleman will use again

  Feargal O'Ceallaigh Avatar Feargal O’Ceallaigh
  14 september 2020
 • Heeft me thuis gebracht

  Stef Romijn Avatar Stef Romijn
  8 februari 2023

  Een zeer aangenaam en betrouwbaar Taxibedrijf dat mij een Top Service gaf.👌🏻👍🏻 Zeker aan te raden!🚕

  M El Avatar M El
  14 september 2020

  Vriendelijke en capabele chauffeur die mij snel naar plaats van bestemming bracht!

  Erik Jan Scholtens Avatar Erik Jan Scholtens
  8 juni 2023

Call Now ButtonBel nu