Onze diensten

Wij brengen u altijd op tijd op de plaats van uw bestemming!

Altijd een taxi in en rond Gorinchem

Onze dienstverlening

Taxi-Privé biedt verschillende taxi diensten. Onze dienstverlening gaat verder dan korte ritjes in en rond Gorinchem. Zo zijn wij in te zetten als zakelijke taxi en luchthaven taxi of brengen en halen we u naar/van het ziekenhuis of een feestje. Spoed of geen spoed, wij staan voor u klaar. Neem contact op voor alle taxi diensten die wij aanbieden.

Ook voor spoedrittenTaxi-Privé uit Gorinchem

Onverwachts of met spoed een taxi nodig?

Alle antwoorden

Veelgestelde vragen

De klantenservice van Taxi-Privé helpt u graag als u vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Wilt u contact met de vervoerder van uw geboekte rit? De contactgegevens van de chauffeur vindt u in de bevestigingsmail.

Taxi-Privé is gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Zo hebben we een taxi met een verzorgde uitstraling waar u comfortabel in kunt zitten.

De chauffeur haalt en brengt u zonder tussentijds te stoppen voor derden. Daarnaast kunnen we u naar de luchthavens in Nederland, België en Duitsland brengen. Liever naar een hotel? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Daarnaast kunt u onze dienstverlening uitbreiden om uw rit extra comfortabel te maken. Hierbij kunt u denken aan een actuele krant, een flesje water of iets te eten.

Taxi-Privé houdt de landelijk vastgestelde tarieven van de overheid aan. Zo weet u altijd wat een taxi kost en krijgt u niet te maken met verborgen kosten achteraf. Vooraf een offerte ontvangen? Dat is zeker een mogelijkheid. Neem contact met ons op via de website om een offerte aan te vragen.

Onze taxi’s zijn geschikt voor 3 à 4 personen. Reist u met bagage zoals koffers? Dan kunt u het beste vooraf contact opnemen, dan vertellen wij u graag wat er mogelijk is.

U kunt iedere dag van de week uw rit bij ons boeken, maar ook voor spoed en last minute ritten kunt u zeker contact opnemen! In de nabije toekomst bijvoorbeeld een taxi naar de luchthaven nodig? Geen probleem. We kijken samen met u naar een oplossing voor uw vervoersvraagstuk en zetten de rit vast.

Voor ritten op dezelfde dag kunt u eenvoudig telefonisch een afspraak maken! Bel naar +3161122449 om een taxi te reserveren.

Wat andere klanten vinden van Taxi-Privé uit Gorinchem

 • Hele nette meneer, erg sociaal en voor dat je het weet ben je thuis😉 Zeker een aanrader! Prijs/kwaliteit verhouding ook zeer goed! Niks op aan te merken!

  thumb Teun Keijser
  17 maart 2022

  Goeie gast sorry voor de thee😂💪🏻

  thumb Werner De haan
  17 april 2022

  Hele leuke rit gehad, snel en vriendelijk!

  thumb Yannick van den Berg
  3 augustus 2022
 • Ik heb 2 maanden lang 2x of 3x per week gebruik gemaakt van deze taxi, en hij was elke keer op tijd. Zeer goede service!

  thumb Pim van Duuren
  14 september 2021

  Snelle service! Binnen een paar minuten werd ik opgepikt en was ik onderweg. De taxichauffeur was erg vriendelijk en ik weet wie ik de volgende keer weer moet bellen!

  thumb Tom de Wild
  14 september 2020

  Super service, dus een dikke aanrader!

  thumb romy egberts
  14 september 2020
 • Friendly and professional. 10/10.

  thumb Relu Agache
  14 september 2020

  Top taxi. 5 uur vanuit Frankrij, erg gezellig.

  thumb Lars Ter Beek
  17 mei 2022

  Top service! netjes op tijd en heel vriendelijk Ik belde voor een rit binnen 10 minuten stond die al klaar in een schone auto, nette onderhouden auto. De chauffeur was er aangenaam we hebben een leuk praatje gehouden er gezellig. Een aanrader!!

  thumb azii khedri
  14 september 2020

Call Now ButtonBel nu