Diensten van Taxi-Privé

Wij brengen u altijd op tijd op de plaats van uw bestemming!

Altijd een taxi in en rond Gorinchem

Onze dienstverlening

Taxi-Privé biedt verschillende taxi diensten. Onze dienstverlening gaat verder dan korte ritjes in en rond Gorinchem. Zo zijn wij in te zetten als zakelijke taxi en luchthaven taxi of brengen en halen we u naar/van het ziekenhuis of een feestje. Spoed of geen spoed, wij staan voor u klaar. Neem contact op voor alle taxi diensten die wij aanbieden.

Ook voor spoedrittenTaxi-Privé uit Gorinchem

Onverwachts of met spoed een taxi nodig?

Alle antwoorden

Veelgestelde vragen

De klantenservice van Taxi-Privé helpt u graag als u vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Wilt u contact met de vervoerder van uw geboekte rit? De contactgegevens van de chauffeur vindt u in de bevestigingsmail.

Taxi-Privé is gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Zo hebben we een taxi met een verzorgde uitstraling waar u comfortabel in kunt zitten.

De chauffeur haalt en brengt u zonder tussentijds te stoppen voor derden. Daarnaast kunnen we u naar de luchthavens in Nederland, België en Duitsland brengen. Liever naar een hotel? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Daarnaast kunt u onze dienstverlening uitbreiden om uw rit extra comfortabel te maken. Hierbij kunt u denken aan een actuele krant, een flesje water of iets te eten.

Taxi-Privé houdt de landelijk vastgestelde tarieven van de overheid aan. Zo weet u altijd wat een taxi kost en krijgt u niet te maken met verborgen kosten achteraf. Vooraf een offerte ontvangen? Dat is zeker een mogelijkheid. Neem contact met ons op via de website om een offerte aan te vragen.

Onze taxi’s zijn geschikt voor 3 à 4 personen. Reist u met bagage zoals koffers? Dan kunt u het beste vooraf contact opnemen, dan vertellen wij u graag wat er mogelijk is.

U kunt iedere dag van de week uw rit bij ons boeken, maar ook voor spoed en last minute ritten kunt u zeker contact opnemen! In de nabije toekomst bijvoorbeeld een taxi naar de luchthaven nodig? Geen probleem. We kijken samen met u naar een oplossing voor uw vervoersvraagstuk en zetten de rit vast.

Voor ritten op dezelfde dag kunt u eenvoudig telefonisch een afspraak maken! Bel naar +3161122449 om een taxi te reserveren.

Wat andere klanten vinden van Taxi-Privé uit Gorinchem

 • Dank Taxi-privé voor de positieve ervaring met de Airport Schiphol Service van het bedrijf. Professionele service, goed bereikbaar, een heel vriendelijke fijne chauffeur die flexibel en stipt op tijd was, een keurige auto. Zorgeloos kon ik naar en van Schiphol. Een aanrader als je een taxi nodig hebt!

  Juul B Avatar Juul B
  8 juli 2023

  Zeer vriendelijke en beleefde chauffeur! Keurige taxi. Flexibel in last-minute wijziging van de bestemming en altijd tijdig aanwezig op de afgesproken ophaallocatie!

  Mattias Nab Avatar Mattias Nab
  17 juni 2022

  Super service, dus een dikke aanrader!

  romy egberts Avatar romy egberts
  14 september 2020
 • Netjes op tijd en enorm gezellig tijdens de rit. Blijf hiervan gebruik maken.

  r r Avatar r r
  24 augustus 2022

  Super fijne chauffeur en service!!

  Thijs Manna Murda Avatar Thijs Manna Murda
  8 augustus 2022

  Ik had snel een vervoerder nodig, omdat mijn bus te vroeg kwam. Ik had minder dan een halfuur de tijd om bij het CBR te zijn en mijn autotheorie te kunnen maken. De enige in de stad die mij op tijdig kon vervoeren was dit bedrijf. Nu ben ik geslaagd voor mijn autotheorie en dat is allemaal te danken aan dit bedrijf.

  Djamello Eersteling Avatar Djamello Eersteling
  8 januari 2023
 • Hele leuke rit gehad, snel en vriendelijk!

  Yannick van den Berg Avatar Yannick van den Berg
  3 augustus 2022

  Erg vriendelijke chauffeur, die een zeer goede service heeft geboden. Zonder probleem en zonder extra kosten in rekening te brengen, heeft hij zelfs nog een extra dienst geleverd. Ook is de auto erg comfortabel en ziet er zeer netjes uit. Zeker een aanrader dus!

  Donna Avatar Donna
  8 juni 2023

  Super en snel . Dank je .

  G.E. van Laar Avatar G.E. van Laar
  14 september 2020

Call Now ButtonBel nu