Onze diensten

Wij brengen u altijd op tijd op de plaats van uw bestemming!

Altijd een taxi in en rond Gorinchem

Onze dienstverlening

Taxi-Privé biedt verschillende taxi diensten. Onze dienstverlening gaat verder dan korte ritjes in en rond Gorinchem. Zo zijn wij in te zetten als zakelijke taxi en luchthaven taxi of brengen en halen we u naar/van het ziekenhuis of een feestje. Spoed of geen spoed, wij staan voor u klaar. Neem contact op voor alle taxi diensten die wij aanbieden.

Ook voor spoedrittenTaxi-Privé uit Gorinchem

Onverwachts of met spoed een taxi nodig?

Alle antwoorden

Veelgestelde vragen

De klantenservice van Taxi-Privé helpt u graag als u vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Wilt u contact met de vervoerder van uw geboekte rit? De contactgegevens van de chauffeur vindt u in de bevestigingsmail.

Taxi-Privé is gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Zo hebben we een taxi met een verzorgde uitstraling waar u comfortabel in kunt zitten.

De chauffeur haalt en brengt u zonder tussentijds te stoppen voor derden. Daarnaast kunnen we u naar de luchthavens in Nederland, België en Duitsland brengen. Liever naar een hotel? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Daarnaast kunt u onze dienstverlening uitbreiden om uw rit extra comfortabel te maken. Hierbij kunt u denken aan een actuele krant, een flesje water of iets te eten.

Taxi-Privé houdt de landelijk vastgestelde tarieven van de overheid aan. Zo weet u altijd wat een taxi kost en krijgt u niet te maken met verborgen kosten achteraf. Vooraf een offerte ontvangen? Dat is zeker een mogelijkheid. Neem contact met ons op via de website om een offerte aan te vragen.

Onze taxi’s zijn geschikt voor 3 à 4 personen. Reist u met bagage zoals koffers? Dan kunt u het beste vooraf contact opnemen, dan vertellen wij u graag wat er mogelijk is.

U kunt iedere dag van de week uw rit bij ons boeken, maar ook voor spoed en last minute ritten kunt u zeker contact opnemen! In de nabije toekomst bijvoorbeeld een taxi naar de luchthaven nodig? Geen probleem. We kijken samen met u naar een oplossing voor uw vervoersvraagstuk en zetten de rit vast.

Voor ritten op dezelfde dag kunt u eenvoudig telefonisch een afspraak maken! Bel naar +3161122449 om een taxi te reserveren.

Wat andere klanten vinden van Taxi-Privé uit Gorinchem

 • Aardige gast, heel snel

  thumb Josef Bootes
  17 april 2022

  Vriendelijke en eerlijke chauffeur, houd zich aan de afspraak. Volgende keer bellen we weer deze taxi!

  thumb Erwin Wilschut
  17 maart 2022

  toffe kerel, leuke rit zeker bellen!

  thumb lorenzo mastrosimone
  14 september 2020
 • Beste taxi van Gorinchem!

  thumb Alwin Postma
  17 juli 2022

  Heel blij geweest met de service ! Onlangs de slechte dag toch een top rit gehad😅

  thumb JesseGrashoff
  14 september 2020

  Ik heb genoten van de rit en ik raad deze taxi uit Gorinchem iedereen aan

  thumb Mike Janssen
  10 augustus 2022
 • Goede service, hard werkende man die hart voor de zaak heeft. Goed bereikbaar en op tijd. Waren alle taxi’s maar zo. Chris

  thumb Chris
  14 september 2020

  Fijne chauffeur! Vlotte rit.

  thumb Anne Temmerman
  14 september 2020

  Hele leuke rit gehad, snel en vriendelijk!

  thumb Yannick van den Berg
  3 augustus 2022

Call Now ButtonBel nu