Taxi Woudrichem

Boek eenvoudig uw taxi in regio Gorinchem

Taxi-Privé
Direct een taxi in Woudrichem

365 Klanten beoordelen mij met
5/5

Neem contact op +31 6 11 22 44 99

Scherpe tarieven

Tot 15% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Woudrichem

Taxi-Privé is het taxibedrijf voor een taxirit naar Woudrichem of van Woudrichem naar Breda, Gorinchem of iedere andere gewenste bestemming. Onze taxi chauffeurs rijden direct naar uw bestemming zo komt u zonder tussentijdse tussenstops op tijd aan. 

Taxi Woudrichem naar Gorinchem

Wilt u per taxi van Woudrichem naar Gorinchem dan zit u bij Taxi-Privé goed! We zijn op tijd bij u en kunnen u naar alle plaatsen in Gorinchem brengen zoals het Beatrix Ziekenhuis in Gorinchem, Station Gorinchem, restaurants in Gorinchem en Buiten de Waterpoort in Gorinchem.

Zomerfeest Gorinchem Taxi

Gezellig vanuit Woudrichem naar de zomerfeesten in Gorinchem? Geniet van een drankje en laat u veilig halen en brengen met Taxi-Privé! We zijn snel bij u ter plaatsen en zorgen er voor dat u veilig kunt genieten van een wijntje of biertje!

Alle antwoorden

Veel gestelde vragen

De klantenservice van taxi-privé helpt u graag als u vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Wilt u contact met de vervoerder van je geboekte rit? De contactgegevens van de chauffeur vind u in de bevestigingsmail.

Tax-privé .nl is gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Zo hebben we een taxi met een verzorgde uitstraling waar u comfortabel kunt zitten.

Onze privé chauffeur haalt en brengt u zonder tussentijds te stoppen voor derden. Daarnaast kunnen we u ook naar de luchthavens in Nederland, België en Duitsland brengen. Liever naar een hotel? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Daarnaast kunt u onze dienstverlening uitbreiden om uw rit extra comfortabel te maken. Hierbij kunt u denken aan een actuele krant, flesje water of iets te eten.

Taxi-Privé houdt de landelijke gestelde tarieven van de overheid aan. Zo weet u altijd wat een taxi kost en zit u niet met verborgen kosten achteraf. Liever vooraf een offerte? Dat is zeker een mogelijkheid. Neem contact op met ons via de website.

Onze taxi’s zijn geschikt voor 3 a 4 personen. Reist u met bagage zoals koffers dan kunt u het beste vooraf contact opnemen voor de mogelijkheden.

U kunt iedere dag van de week uw rit bij ons boeken, maar ook voor spoed en last minute ritten kunt u zeker contact opnemen! We kijken samen met u naar een oplossing voor een vervoersvraagstuk!

Voor ritten van dezelfde dag kunt u telefonisch een afspraak maken! Bel naar +3161122449 een taxi te reserveren.

Ook voor spoedrittenTax-Privé

Onverwachts of met spoed een taxi nodig?

Call Now ButtonBel nu