Taxi Geldermalsen

Boek eenvoudig uw taxi in Geldermalsen

Taxi-Privé
Direct een taxi in Geldermalsen

365 Klanten beoordelen mij met
5/5

Neem contact op +31 6 11 22 44 99

Scherpe tarieven

Tot 15% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Direct een taxi in Geldermalsen

Bent u op zoek naar een taxi vanaf of naar Geldermalsen? Tax-Privé is het taxi bedrijf voor uw rit. We brengen u voordelig en snel naar Geldermalsen en/of naar ieder andere bestemming in de regio.  Als Taxi bedrijf zijn wij gevestigd in Gorinchem en kunnen we met 20 minuten ter plaatsen zijn. 

Taxi van of naar Geldermalsen station

Heeft u een taxi rit naar Geldermalsen station nodig? We zorgen er voor dat u tijdig aan komt zodat u de perfecte aansluiting heeft met NS of Arriva trein richting bijvoorbeeld de luchthaven! Liever een directe rit naar Utrecht centraal of Amsterdam Schiphol? Wij brengen u van Gorinchem en omgeving direct naar uw bestemming zonder tussentijdse stop.

Lekker uit het eten

De Griek in Geldermalsen is waarschijnlijk de meest bekende locatie om te gaan eten! Geniet lekker van een wijntje en een biertje terwijl wij als Taxi bedrijf u veilig naar het restaurant brengen en u weer ophalen om u thuis te brengen. Zorgeloos genieten van een avondje uit!

Alle antwoorden

Veel gestelde vragen

De klantenservice van taxi-privé helpt u graag als u vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Wilt u contact met de vervoerder van je geboekte rit? De contactgegevens van de chauffeur vind u in de bevestigingsmail.

Tax-privé .nl is gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Zo hebben we een taxi met een verzorgde uitstraling waar u comfortabel kunt zitten.

Onze privé chauffeur haalt en brengt u zonder tussentijds te stoppen voor derden. Daarnaast kunnen we u ook naar de luchthavens in Nederland, België en Duitsland brengen. Liever naar een hotel? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Daarnaast kunt u onze dienstverlening uitbreiden om uw rit extra comfortabel te maken. Hierbij kunt u denken aan een actuele krant, flesje water of iets te eten.

Taxi-Privé houdt de landelijke gestelde tarieven van de overheid aan. Zo weet u altijd wat een taxi kost en zit u niet met verborgen kosten achteraf. Liever vooraf een offerte? Dat is zeker een mogelijkheid. Neem contact op met ons via de website.

Onze taxi’s zijn geschikt voor 3 a 4 personen. Reist u met bagage zoals koffers dan kunt u het beste vooraf contact opnemen voor de mogelijkheden.

U kunt iedere dag van de week uw rit bij ons boeken, maar ook voor spoed en last minute ritten kunt u zeker contact opnemen! We kijken samen met u naar een oplossing voor een vervoersvraagstuk!

Voor ritten van dezelfde dag kunt u telefonisch een afspraak maken! Bel naar +3161122449 een taxi te reserveren.

Ook voor spoedrittenTax-Privé

Onverwachts of met spoed een taxi nodig?

Call Now ButtonBel nu